Logga in här

Vin möter mat- äntligen!

Vin möter mat- äntligen!

Äntligen är det dags för ännu en omgång av vin möter mat på Syster o Bror i Stockholm. Det är nämligen ett event för mat- och vinälskare, där tanken är att samla och föra samman personer som figurerar i de sociala medierna- så som kockar, bartenders sommelierer, bloggare, fotografer journalister och pr-människor.

Förra året var det första gången jag fick uppleva eventet vin möter mat- och jag måste säga att det var bland de roligaste och mest givande kvällarna jag har haft. Jag menar- tänk att samla ihop människor som delar samma passion och glädje till mat och dryck och faktiskt figurerar på samma plattform- galet bra!

Vi var uppdelade i olika lag och kombinerade mat och dryck- ja, vin möter mat helt enkelt!

Mitt superlag! 

Vin möter mat 2013

Här ska lagas mat- och med flera tycken- kul!

Vin möter mat 2013

I kväll kommer vi att samlas, laga mat, prata, dricka vin- och ja, mingla ikapp!

Och jag har fått veta att temat för dagen är Sydafrika och braii (grillning) – det är nämligen Sydafrikas nationaldag just idag! Mingel-Stina är på hugget om man säger så!

Och vilken härlig idé bakom det hela – främja nätverket bland denna breda skara. Och duon bakom denna härliga idé är inga mindre än Karloine Nordefors och Fredrik Schelin.

Som jag ser fram emot hela dagen- och solen ska stråla med oss- kan inte bli så mycket sämre.

Följ oss under kvällen på:

Mitt instagram @stinapatetsos

Även under hashtags #vinmotermat #systerobror

Äntligen är det dags för årets kanske roligaste event!