Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
 • Spara obegränsat antal recept
 • Ladda upp egna recept
 • Kommentera recept

Logga in här

”Tack gode gud så fortsätter han att blogga om öl på annat håll.”

”Tack gode gud så fortsätter han att blogga om öl på annat håll.” 

Vad säger ni, är inte det bland det finaste någon skrivit om någon? I varje fall är det bra nära! Det är Andreas ”In the kitchen” Ivarsson som skriver så om mina ölskriverier på BeerSweden.se – ett projekt som jag nu måste lämna eftersom jag tackat ja till en ny tjänst på Expressen. Och det går liksom inte för sig att hålla på med konkurrerande verksamhet – det säger sig självt.

Nu är den nya tjänsten inte enbart av ölkaraktär men jag kommer så klart fortsätta bevaka den svenska ölvärlden genom denna lilla blogg och kanske då och då slå till med några större epos. Vi får väl se!

”Tack gode gud så fortsätter han att blogga om öl på annat håll.” 

Tack Andreas, den här helgen skrivs det öltexter så det sjunger i bänken, dina ord gjorde mig väldigt glad!

Här är förresten helgens pensum….

Att skriva om öl....

Att skriva om öl….

3 kommentarer om "”Tack gode gud så fortsätter han att blogga om öl på annat håll.”"
 • Ulf Elfving
  Ulf Elfving

  Grattis Joel och grattis Mitt Köks läsare! Härligt att ha vår egen exceptionelle expert att hålla i handen när vi sniffar runt i ölvärlden.
  Och du: om jag bara ska köpa en sorts julöl (fast så blir det ju inte :-))… -vilket rekommenderar du då? Oppigårds?

 • Joel Linderoth
  Joel Linderoth

  Tack Ulf! Jag kör på med mina öltidningen så länge det bara går – det här är ju roligt! Vad det gäller julöl, jag gillar verkligen Oppigårds Winter Ale men allt beror på sammanhanget. Som allround-öl är den väldigt bra, likaså Electric Nurse, Dugges och St Eriks Julale. Och några till… Fler tips kommer!