Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vitlöksbröd – Mozzarella

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 6 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st Skivor surdegsbröd
  • 75 g Smör
  • 3 st Vitlöksklyftor
  • 1 1/2 dl Persilja
  • 2 st Mozzarella
  • Flingsalt

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225 grader grill.
  2. Smält smöret i en kastrull, tillsätt pressad vitlök & hackad persilja. Fördela ut en klick på varje brödskiva. Stoppa in brödet i ugnen i ca 10 min.
  3. Skär mozzarellan i skivor och lägg ut på brödet. Strö över flingsalt
  4. Stoppa in brödet igen tills mozzarellan fått en gyllenbrun färg.