Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vegetarisk medelhavssallad med Bavaria blu

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

  • 1 st röd paprika
  • 1 st fänkål
  • 150 g skärbönor
  • 1 st morot
  • 1 st selleristjälk
  • 2 st plommontomater
  • 4 st vitlöksklyfor
  • 100 msk grönsaksbuljong
  • 2 msk rött vin
  • 2 msk olivolja
  • 1 nypa timjan
  • salt och peppar
  • 150 g Bavaria blu

Så här gör du

  1. Blanchera de förberedda grönsakerna i kokande saltat vatten, dock ej tomaterna och paprikan. Lägg dem i en sil, spola över kallt vatten och låt rinna av. Värm upp buljongen, tillsätt vin och olivolja och krydda generöst med vitlöksklyftor, timjan, salt och peppar. Lägg grönsakerna i marinaden och låt dra. Lägg upp dem på en tallrik, tillsätt Bavaria blu och garnera med fänkålsgrönt.