Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vegansk wienernougat

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 11 st har redan röstat

Ingredienser

40 bitar
  • 100 g Mandelspån
  • 150 g Mörk choklad
  • 250 g Guld Nougat

Så här gör du

  1. Rosta mandelspånen i en torr stekpanna. Låt svalna.
  2. Smält chokladen och nougaten över vattenbad.
  3. Vänd ner mandelspånen i chokladen.
  4. Häll över i en form på ca 20x30cm. Låt stelna i kylen i ungefär tre timmar. Förvaras i kyl.
1 kommentar om "Vegansk wienernougat"
  • Therese Olsen
    Therese Olsen

    Guldnougat är inte vegansk, så du kanske ska ändra rubriken på receptet