Vegansk fish & chips med remouladsås

Foto: Quorn
Ingredienser
2 portioner
- 1 paket Quorn Vegan Panerade Pinnar
- 200 g pommes frites
- 1 st avokado
Vegansk remouladsås:
- 1/2 msk hackad kapris
- 2 1/2 msk hackad färsk dill
- 1 dl växtbaserad majonnäs
- 1/2 tsk citronjuice
- 1 1/2 msk bostongurka
- 1/4 tsk gul curry
- salt
- vitpeppar
- en nypa socker
Tillbehör:
- sallad
- rödkål
- citron
Så här gör du
- Vegansk remouladsås: Hacka kapris och dill. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av. Ställ kylt en timme innan servering.
- Tillaga pommes frites i ugn eller fritös enligt anvisning på förpackningen.
- Skär avokado och sallad samt strimla rödkål. Klyfta citronen.
- Stek Quorn Vegan Panerade Pinnar enligt anvisning på förpackningen.
- Gör en strut av tidningspapper och fyll med de veganska f*skpinnarna, pommes frites, avokado, sallad och rödkål. Servera med remouladsås och citron.

Du kanske även gillar
Populära recept