Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vegansk fish & chips med remouladsås

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

2 portioner
  • 1 paket Quorn Vegan Panerade Pinnar
  • 200 g pommes frites
  • 1 st avokado

Vegansk remouladsås:

  • 1/2 msk hackad kapris
  • 2 1/2 msk hackad färsk dill
  • 1 dl växtbaserad majonnäs
  • 1/2 tsk citronjuice
  • 1 1/2 msk bostongurka
  • 1/4 tsk gul curry
  • salt
  • vitpeppar
  • en nypa socker

Tillbehör:

  • sallad
  • rödkål
  • citron

Så här gör du

  1. Vegansk remouladsås: Hacka kapris och dill. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av. Ställ kylt en timme innan servering.
  2. Tillaga pommes frites i ugn eller fritös enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skär avokado och sallad samt strimla rödkål. Klyfta citronen.
  4. Stek Quorn Vegan Panerade Pinnar enligt anvisning på förpackningen.
  5. Gör en strut av tidningspapper och fyll med de veganska f*skpinnarna, pommes frites, avokado, sallad och rödkål. Servera med remouladsås och citron.