Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vattenmelon med fetaost och mynta

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 28 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg vattenmelon
  • 200 g fetaost
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • nymald svartpeppar

Så här gör du

  1. Skär vattenmelonen i skivor och lägg upp på ett fat.
  2. Smula fetaosten över. Ringla över olivolja och strö på mynta, avsluta med några varv från pepparkvarnen.
1 kommentar om "Vattenmelon med fetaost och mynta"
  • Keyhan
    Keyhan

    Det här har man gjort årtusende i Iran åtminstone och man behöver inte lyxa till det så som ni skriver. Ta pita-bröd eller polarbröd (osötad), lägg i en liten skiva vattenmelon och en tunn skiva med fårost, rulla och ät. Det här är vad många iranier äter till middag sommarkvällarna.