Logga in här

Varm macka – med oxkött, champinjoner och cheddar

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 10 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 bitar baguette
  • 1 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • 8 rökt oxkött
  • 100 g färska champinjoner
  • 8 cheddarost
  • 4 stjälkar bladpersilja

Så här gör du

  1. Slå på grillelementet i ugnen och sätt temperaturen på maxvärme.
  2. Halvera baguetterna och bre dem med smör.
  3. Rosta i ugnen tills de är gyllenbruna.
  4. Rensa och skiva champinjonerna tunt.
  5. Skala vitlöksklyftan och gnid med den på baguettens insida.
  6. Lägg på oxköttet och de skivade champinjonerna.
  7. Täck med cheddarskivor och grilla i ugnen i några minuter tills osten smält.
  8. Dra över lite mald svartpeppar och toppa med bladpersilja före servering.