Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tunnbrödsrulle med matjessill

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 5 st har redan röstat

Enkelt recept på en härligt god klämma med matjessill, ägg och potatis! Perfekt som en lättare lunch under sommarens lata dagar eller som ett tilltugg när hungern gör sig påmind.

Presenteras av Polarbröd: Detta är ett redaktionellt recept från Mitt kök som ingår i ett ämne som Polarbröd valt att sponsra. Företaget har inget inflytande över receptets innehåll.

Ingredienser

2 klämmor
  • 100 g matjessill
  • 1 kokt ägg
  • 2 kokta potatisar
  • 1 msk gräddfil
  • ett knippe gräslök
  • 1/2 rödlök
  • 2 ark tunnbröd Sarek

Så här gör du

  1. Skiva ägg och potatis. Finhacka rödlök och gräslök.
  2. Placera ägg och potatis över tunnbröden.
  3. Ringa över gräddfil och tillsätt finhackad rödlök och gräslök.
  4. Vik ihop tunnbrödet så att det blir en klämma.
  5. Ät och njut!