Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här


torskfilé med hackat ägg och räkor

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

1 portion
  • 150 g torskfilé
  • 1 dl skalade räkor
  • 1 kokt ägg
  • färsk dill
  • 1 tsk smör
  • salt och peppar
  • 5 st grön sparris

Så här gör du

  1. Stek torsken i smör, på medelvärme. Salta och peppra.
  2. Koka sparrisen al dente i lättsaltat vatten.
  3. Finhacka ägget och de skalade räkorna och blanda med dill.
  4. Servera torsken med sparris och räk- och ägghacket.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.