Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tonfiskwrap med pepparrot

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 2 tonfisk à 120 g
  • 1 dl majonnäs
  • 100 g färskost
  • 2 msk riven pepparrot
  • 3 salladslökar
  • salt och peppar
  • 8 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk fiberhusk
  • 3 msk smör/kokosfett
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisor

Så här gör du

  1. Häll vattnet av tonfisken och blanda den med majonnäs, färskost och pepparrot.
  2. Hacka salladslöken och blanda ner. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vispa ihop äggen med vispgrädde och fiberhusk. Använd elvisp så att fiberhusken blir utblandad. Salta och peppra och låt svälla 5 minuter.
  4. Stek 4 omeletter i smör eller kokosfett. Lägg upp dem på tallrikar och låt dem svalna lite.
  5. Fördela tonfiskröran i en sträng i mitten av omeletten. Skär avokadon och rädisorna i skivor och fördela.
  6. Vik ihop omeletterna. Servera med salladsblad.