Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tonfisksallad med purjolök, kapris, keso, olivolja och rostad lök

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 2 tonfisk i olja
  • 2 msk kapris
  • 250 g keso naturell
  • 12 små kvisttomater, klyftade
  • 1/2 purjolök, tunt skivad
  • 1 knippe bladpersilja, grovt skuren
  • 1 ask böngroddar
  • 1 dl rostad lök
  • 1/2 dl solrosfrön
  • olivolja att smaksätta med
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Rosta solrosfröna gyllenbruna i torr stekpanna.
  2. Varva purjolök, tomat, tonfisk, böngroddar och persilja på ett fat.
  3. Klicka ut keso och häll en god olivolja över. Salta och peppra.
  4. Toppa med solrosfrön och rostad lök.