Logga in här

Tonfiskrulle

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portion

Pannkakssmeten

  • 125 g margarin el smör
  • 2½ dl vetemjöl
  • 4 st ägg
  • 3 dl mjölk

Tonfisfyllning

  • 4 dl creme freich
  • 2 burkar tonfisk
  • 2 burkar majs
  • Örter om du vill!
  • salt & peppar

Så här gör du

  1. Blanda ägg och mjölk till en jämn smet. Vispa ner ett ägg i taget i mjölkblandningen. Vispa sedan kraftigt. Ha i det smälta margarinet. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i 225 grader i 15 - 20 minuter, nederst i ugnen. Låt svalna. Gör sedan fyllningen. Blanda i hop alla ingredienserna till fyllningen. Bred detta på pannkakan. Rulla ihop. Riv ost över. Gratinera i ugnen 20 min. Servera med sallad till. Smaklig måltid.