Tonfiskröra med curry och keso

MALTE DANIELSSON
Ingredienser
2 portioner
- 1/2 blomkålshuvud
- 1 morot
- 1 burk tonfisk express med curry och ananas
- 1/2 dl keso
- 1 msk curry
- 1/2 dl gräslök
- 1 paprika
- salt och svartpeppar
- 1/2 romansallad
- 50 g rucolasallad
- 50 g rostade hackade cashewnötter
Så här gör du
- Skär blomkålen i buketter och lägg i en matberedare. Skala och skiva moroten. Mixa blomkål och morot till en grov konsistens och lägg i en skål.
- Blanda ner tonfisk, keso, curry och gräslök. Skär paprika i små tärningar och blanda ner. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg romansallad och rucolasallad i en skål. Lägg på tonfiskröran och toppa med rostade cashewnötter.

Du kanske även gillar
Populära recept