Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tandoorisill

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 sillfiléer, 5-minuterssill eller inläggningssill
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 1/2 msk tandoori
  • 1 msk flytande honung
  • 1 krm salt

Till garnering

  • tandoori
  • koriander och persilja

Tillbehör

  • eventuellt nykokt potatis och knäckebröd

Så här gör du

  1. Skär sillen i 1 ½–2 centimeter breda bitar.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och vänd i sillbitarna.
  3. Lägg upp sillen i en skål och strö över lite tandoorikrydda.
  4. Toppa med koriander eller persilja.
  5. Servera gärna med nykokt potatis och knäckebröd.