Tagliatelle rossa

Ingredienser
4 portioner
- 1 st Rödlök, finhackad
- 6 st Stora champinjoner, skivade
- 0,5 st Sallarossa, finstrimlad (ta bort stammen)
- 2 st Vitlöksklyftor
- 200 g Edamamebönor
- 2,5 dl grädde, alt. sojagrädde
- 1 tsk Honung
- 2 msk Tryffelolja
- 400 g Tagliatelle, alt. glutenfri tagliatelle
- 4 msk Rostade hasselnötter, grovhackade
- Salt
- Peppar
- Olivolja, att steka i
Så här gör du
- Stek rödlök, vitlök i olivolja tills de mjuknat. Lägg sedan i den strimlade Sallarossan och stek ytterligare några minuter.
- Tillsätt grädde, honung, tryffelolja, salta o peppra. Till sist lägg i edamamebönor och låt koka upp några minuter.
- Stek championerna för sig i en stekpanna tills de är gyllene.
- Servera nykokt tagliatelle med den krämiga såsen och till sist toppa med championer och nötter!

Du kanske även gillar
Populära recept