Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tagliatelle på LCHF-vis

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 230 g riven mozzarella
  • 2 äggulor
  • 1 msk fiberhusk

Så här gör du

  1. Smält osten på låg värme i en kastrull, dra av från värmen rör i äggulorna och fiberhusk.
  2. Värm degen igen och rör kraftigt. Den ska gå ihop ordentligt.
  3. Forma degen till en rund bulle. Kavla ut mellan plast eller mellan silikonmattor till cirka 2-3 millimeter.
  4. Låt svalna helt, dra bort översta plasten eller silikonmattan. Strimla upp degen till tagliatelle, remsor som är cirka ½-centimeter breda. Låt torka i cirka 5 timmar.
  5. Värm lättsaltat vatten och sjud pastan hastigt. Häll av vattnet.