Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tacowraps med quorn

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g quornfärs
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 msk spiskummin
  • 1 msk kanel
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • svartpeppar

Rödkålsblandning:

  • 1/4 rödkålshuvud
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk ljus japansk soja

Chilimayo:

  • 2 dl vegetarisk majonnäs
  • 2-3 msk chilisås

Tillbehör:

  • Tortillabröd
  • Era favoritgrönsaker
  • Rester och röror från gårdagen

Så här gör du

  1. Rödkålsblandning: Strimla rödkålen och lägg i bunke. Blanda ihop med äppelcidervinäger, soja och en nypa salt.
  2. Stek färsen försiktigt i rapsolja på medelhög värme tillsammans med paprikapulver, spiskummin och kanel. Smaka av med salt och peppar.
  3. Chilimayo: Blanda ihop majonnäs och chilisås. Går utmärkt att använda en starkare sås också.
  4. Servera färsen med tortillabröd, rödkålsblandning, chilimayo och era favoritgrönsaker. Ställ gärna fram röror eller andra rester du har i kylen och som passar i en wrap.