Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Spenatsoppa med ägghalva

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

4 person(er)
  • 600 g bladspenat, fryst
  • 1 hönsbuljong
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk torkad ingefära
  • 2 dl grädde
  • muskot
  • vitpeppar
  • 4 st kokta ägg

Så här gör du

  1. Tina spenaten. Koka den i 10 minuter tillsammans med buljong, olja, citronsaft och ingefära.
  2. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp igen.
  3. Krydda med muskot och vitpeppar. Servera med ägghalvor.