Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Spenat- och kokossoppa 
med ägg

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner

  • 1 gul lök

  • smör eller kokosfett att steka i

  • 200 g bladspenat

  • 1 burk kokosmjölk
  • 
1 buljongtärning utan tillsatser

  • salt och peppar

  • 4 ägg


Så här gör du

  1. Hacka löken och fräs i smör eller kokosfett.

  2. Tina spenaten om den är fryst och hacka den sedan. Om du har färsk så behöver du inte hacka den.

  3. Fräs spenaten tillsammans med löken och tillsätt sedan kokosmjölken och ­buljongtärning.
  4. 
Låt det hela bli varmt och mixa sedan soppan.
  5. 
Smaka av med salt och peppar.
  6. 
Koka äggen cirka 7 minuter och ­servera till soppan.