Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Snittar med julskinka och granatäpple

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

6 st
  • 3 st skivor vörtbröd
  • smör, till stekning av bröden
  • 50 g jungfrusallad eller rucolasallad, en ask
  • 6 st tunna skivor julskinka

Senapskräm:

  • 3 msk grovkornig senap
  • 1,5 msk majonnäs
  • 1-2 tsk apelsinskal, rivet

Till garnering:

  • 1 st granatäpple

Så här gör du

  1. Börja med att halvera och gröpa ur granatäppelkärnorna, låt rinna av i ett durkslag.
  2. Gör senapskrämen: Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av och ställ in en stund i kyl.
  3. Skär varje skiva bröd i två trekantiga snittar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek skivorna gyllene på båda sidor. Lägg upp snittarna på ett serveringsfat.
  4. Fördela sallad och skinkskivor på snittarna. Lägg på en klick senapskräm och garnera med granatäppelkärnorna.

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Nu kan du enkelt köpa hem alla ingredienser direkt till din dörr! Läs mer om köpklara recept.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.