Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Snittar med ädelost och pepparkaka

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 26 st har redan röstat

Recept på enkla och goda pepparkakssnurror som fungerar perfekt att servera på glöggmingel och till adventsfikat.

Presenteras av Polarbröd: Detta är ett redaktionellt recept från Mitt kök som ingår i ett ämne som Polarbröd valt att sponsra. Företaget har inget inflytande över receptets innehåll. Polarbröd har valt att sponsra detta då de har ett bröd som passar till just dessa snittar.

Ingredienser

15 stycken
  • Mjukt tunnbröd
  • 100 g ädelost
  • 1 dl färskost
  • 10 pepparkakor

Så här gör du

  1. Smula ned ädelosten i en bunke, tillsätt färskosten och vispa ihop till en kräm.
  2. Bred ut ädelostkrämen över tunnbrödet.
  3. Krossa pepparkakorna till smulor, strö över ädelostkrämen.
  4. Rulla ihop tunnbrödet och skär upp.
  5. Toppa med pepparkakssmulor.