Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Snabbt stekpannebröd

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 39 st har redan röstat

Ingredienser

10 portioner
  • 13 dl rågsikt
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 5 dl filmjölk
  • 2 msk sirap

Så här gör du

  1. Blanda alla torra ingredienser i en skål och rör runt så att allt blandas ordentligt.
  2. Blanda sirapen och filmjölken och häll sedan ner det i en stor bunke.
  3. Tillsätt de torra ingredienserna och knåda ihop till en deg.
  4. Dela degen i 20 delar och kavla ut dem till runda tunna plattor.
  5. Nagga lätt med en gaffel.
  6. Stek i en torr stekpanna ungefär 1 minut på varje sida.
  7. Ät direkt!
2 kommentarer om "Snabbt stekpannebröd"
  • karinafp
    karinafp

    Du kan utesluta sirapen. Ta i någon tesked brödkrydda, dvs torkad anis och fänkål, så får du en god smak på brödet.