Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Smörgås med yoghurtbollar

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Ingredienser

4 personer
  • 8 bröd, gärna surdeg
  • olivolja
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 200 g cocktailtomater, gärna
  • i blandade färger
  • 1 burk Nablus yoghurtbollar,
  • valfri smaksättning
  • 1 mynta
  • salt & nymalen svartpeppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg brödskivorna på en plåt och pensla dem med olivoljan. Rosta dem i ugnen i cirka 5 minuter, tills de blir gyllene.
  3. Skala och dela vitlöksklyftan på mitten och gnid in bröden med vitlök.
  4. Skiva tomaterna och varva dem med yoghurtbollarna på brödskivorna, garnera med myntablad och strö över salt och nymalen peppar.