Små smörrebröd med kaptensröra

Foto: Ove Lindfors
Ingredienser
16 stycken
Röra (cirka 2 ½ dl)
- 1 böckling
- 1 hårdkokt ägg
- 1 msk kapris
- 3 msk hackad rödlök
- 2 msk hackad gräslök
- 2 msk hackad dill
- 2 msk majonnäs
- 1 dl crème fraiche
- salt
- nymald vitpeppar
Till servering
- 16 små rundlar av danskt rågbröd, cirka 5 centimeter i diameter
- smör
- rosésallad
- dill
Så här gör du
- Rensa böcklingen noga så att alla ben försvinner. Skala och hacka ägget. Krama ur och hacka kaprisen.
- Blanda alla ingredienser till röran och smaka av med salt och peppar.
- Bred smör på brödet. Lägg på salladsblad och tryck försiktigt fast det i smöret.
- Klicka på röran och garnera med en dillkvist.

Du kanske även gillar
Populära recept