Sellerislaw

Foto: Eva Hildén
Ingredienser
4 portioner
- 450 g rotselleri
- 1 dl cornichoner, avrunna
- 1 1/2 dl majonnäs
- 1 1/2 dl crème fraiche
- 3 1/2 msk pepparrotsvisp
- 1 tsk citronsaft
- 1 tsk dijonsenap
- 1-2 droppar tabasco
- salt
- 1 msk finstrimlad
- bladpersilja
Till garnering
- 2 msk finstrimlad
- bladpersilja
Så här gör du
- Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor. Skär cornichonerna i tändsticksmala strimlor.
- Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvisp i en bunke. Smaka av med citronsaft, senap, tabasco och salt. Blanda i persiljan. Vänd ner rotselleri och cornichoner. Täck med plastfilm och låt stå över natten.
- Garnera slawen med resten av persiljan.

Du kanske även gillar
Populära recept