Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Sellerislaw

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g rotselleri
  • 1 dl cornichoner, avrunna
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 3 1/2 msk pepparrotsvisp
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1-2 droppar tabasco
  • salt
  • 1 msk finstrimlad
  • bladpersilja

Till garnering

  • 2 msk finstrimlad
  • bladpersilja

Så här gör du

  1. Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor. Skär cornichonerna i tändsticksmala strimlor.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvisp i en bunke. Smaka av med citronsaft, senap, tabasco och salt. Blanda i persiljan. Vänd ner rotselleri och cornichoner. Täck med plastfilm och låt stå över natten.
  3. Garnera slawen med resten av persiljan.