Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Sannaosa

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 735 st har redan röstat

Ingredienser

6 portioner
  • 75 cl Champagne (alt annan mousserade vitt vin, t ex. Asti)
  • 225 g Tärnad fryst mango
  • 100 g Färska hallon
  • 3 st Lime
  • 1 st Ätbart guldglitter

Så här gör du

  1. Mixa fryst mango och limejuicen i en mixer eller matberedare till en slät ”slush”.
  2. Fördela "slushen" i champagneglasen.
  3. Häll i det ätbara guldglittret i respektive glas (risk för översvämning om detta tillsätts efter champagnen).
  4. Häll upp champangen och garnera med hallon! Ta-da, redo att servera!