Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Salviawokade rotsaker med bacon och fetaost

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

2 portion
  • 2 Små tunnskivad morötter
  • 4 Små tunnskivade palsternackor
  • 2 dl finstrimlad vitkål
  • olivolja till stekning
  • 1 tsk Torkad salvia
  • flingsalt och peppar
  • 1 paket bacon, 120g
  • 40 g smulad fetaost

Så här gör du

  1. Strimla eller tunnskiva alla rotsakerna. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Fräs/woka dem ett par minuter tills de fått färg. Krydda med salvia, flingsalt och peppar.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek bacon knaprigt. Låt dem rinna av på hushållspapper efteråt.
  3. Lägg upp rotsakerna på en tallrik, toppa med smulad krämig fetaost och bacon. Ät och njut! Lunch på 10 minuter är perfekt!