Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Salladsskålar med böckling, och löjrom

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

8 stycken
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 msk färskost
  • 1 st böckling, rensad
  • 1 st kokt potatis
  • 1 st kokt ägg
  • 1 msk gräslök, hackad
  • 1-2 tsk pepparrot, riven, efter smak
  • salt och peppar
  • 100-150 g löjrom
  • 8 st salladsblad
  • krasse

Så här gör du

  1. Rör ihop crème fraiche och färskost.
  2. Tärna potatis och ägg fint. Blanda ner det i kräm med böckling och gräslök. Smaka av med pepparrot, salt och peppar.
  3. Fördela röran i sköljda salladsblad och toppa med löjrom efter tycke. Avsluta med nyklippt krasse.