Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rosmarin- och honungsgrillade primörer

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 7 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 1 knippe färska morötter
  • 1 knippe rädisor
  • 1 knippe färsk lök
  • 1 bunt sparris
  • 2-3 späda fänkål
  • olivolja
  • 3 msk flytande honung
  • Färsk rosmarin
  • Salt och peppar

Så här gör du

  1. Dela och lägg upp primörerna på ett bakplåtspapper.
  2. Ringla olivoljan över grönsakerna och blanda runt.
  3. Ringla på flytande honung över grönsakerna.
  4. Lägg på några fina kvistar rosmarin och avsluta med att strö på flingsalt och lite grovmalen svartpeppar.
  5. Grilla mitt i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter.