Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rödbetsfyllda isterband med senapssallad

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 4 isterband
  • 1 burk kokta rödbetor
  • 800 g skalad kokt potatis
  • 1 rödlök
  • 1 grönt äpple, delat i bitar
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 4 msk kapris
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 1 ask babyspenat
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv rödbetorna och snitta isterbanden på längden.
  3. Fyll isterbanden med rödbetorna och baka i ugnen i 15 minuter.
  4. Skiva rödlöken i tunna skivor och lägg tillsammans med rödvinsvinäger i en bunke.
  5. Dela den kokta potatisen i bitar och blanda med majonnäs, senap, kapris, äpple, persilja och lyft i röd-löken.
  6. Blanda runt och smaka av med salt och svartpeppar.
  7. Avsluta med att vända ner spenaten.