Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Räksnurror

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

24 stycken
  • 500 g räkor med skal, (200 g utan skal)
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 msk majonnäs
  • 1,5 tsk rivet citronskal
  • 3 msk hackad rödlök
  • 1 tsk pepparrot
  • 3 msk hackad dill
  • salt
  • nymald vitpeppar
  • 4 st 4 ark mjuka, rektangulära tunnbröd

Så här gör du

  1. Skala och hacka räkorna.
  2. Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela räk-röran på bröden. Rulla ihop till rullar från långsidan. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
  4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex bitar vid servering.
  5. Garnera gärna med en räka, citron och dill.