Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rabarberkaka

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

10 portion
  • 2 st ägg
  • 1,5 dl socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 2-3 st rabarberstjälkar
  • 50 g smör
  • 0,5 dl råsocker el pärlsocker

Så här gör du

  1. Vispa ägg och socker pösigt tillsätt mjöl blandat med bakpulver slå i smord och bröad springform fördela rabarbern över kakan hyvla över smöret strössla över pärlsocker och grädda ca 40 min i 175 grader beroende på om man tar mer eller mindre rabarber så kan den bli lite kladdig men de tycker jag är gott man reglerar ju detta själv.