Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rabarberbananpannkaka

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Bananpannkaka är ett perfekt sätt att göra sig av med övermogna bananer. Varför inte en supergod pannkaka med rabarber och carobpulver? Perfekt till frukost, fika eller mellanmål.

Ingredienser

6 portioner
  • 3 st bananer
  • 4 st ägg
  • 2 msk kikärtsmjöl
  • 1 msk carobpulver
  • 1 tsk tranbärsbulver
  • 1 krm kanel
  • 1 krm kardemumma

Så här gör du

  1. Ta fram en skål och ha i: bananer, ägg, kikärtsmjöl, carobpulver, tranbärsbulver, kanel och kardemumma.
  2. Mixa och häll i en smörad/oljad springform (ca 30 cm).
  3. Strö över (frusen) rabarber i små bitar och kör in i ugnen på 200 grader i 20-30 minuter.