Punschrullar – enkelt recept

Ingredienser
10 bitar
- 5 dl muffins
- 200 g marsipan
- 100 g choklad
- 2 msk kakao
- 50 g smör
- 1/2 tsk arrakarom
- florsocker
Så här gör du
- Smula ner muffinsen i en skål.
- Häll ner kakao, smöret och arrakaromen. Blanda ihop.
- Dela i två bitar och rulle dem till två längder. Lägg in dem i frysen.
- Kavla ut marsipanen på ett tunt täcke av florsocker. Placera chokladrullarna som legat i frysen på mitten av marsipanen och skär bort det som inte behövs för att att täcka rullen med marsipan.
- Vänd skarven nedåt.
- Dela längderna i bitar och doppa sedan ändarna i smält choklad. Placera dem på ett fat, gärna med bakplåtspapper och ställ dem kallt. Klart!

Du kanske även gillar
Populära recept