Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Prinskorv i baguette med rödkålsslaw

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

6-8 pers
  • 12-16 prinskorvar
  • 2 msk smör
  • 1 baguette
  • rostade sesamfrön

Slaw

  • 1 klyfta rödkål, ca 350 g
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • salt, peppar, socker
  • 2 msk strimlad persilja

Så här gör du

  1. Ansa och strimla kålen. Blanda majonnäs och vinäger i en bunke. Smaka av med salt, peppar och socker. Vänd ner kålstrimlor och persiljan.
  2. Stek prinskorven i smöret. Servera den i baguetten, delad i bitar tillsammans med kålslaw och rostade sesamfrön.