Pizza med tonfisk, kronärtskockor & ägg

Foto: Martin Skredsvik
Ingredienser
4 portioner
- en sats pizzadeg
- en sats tomatsås
- 2 burkar tonfisk i vatten
- 1 burk inlagda kronärtskockor i olja
- 2 påsar mozzarellaost à 125 g
- 150 g riven parmesanost
- 4 ägg
- cocktailkapris
- färsk spenat
- svartpeppar
Så här gör du
- Kavla ut degen till fyra runda, tunna pizzor och bred ut ett jämnt lager tomatsås.
- Lägg på bitar av tonfisk och kronärtskockor.
- Lägg på mozzarellaskivor och riven parmesan, spara lite parmesanost till serveringen.
- Grädda mitt i ugnen på 250 grader i cirka 10–12 minuter.
- Ta ut pizzan och lägg på klyftor av ett nykokt ägg på varje pizza. Avsluta med några cocktailkapris, fina spenatblad, lite grovmalen svartpeppar och till sist den sparade parmesanosten.

Du kanske även gillar
Populära recept