Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pitabröd med quornschnitzel och coleslaw

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 2 pkt quornschnitzel med mozzarella och pesto (480 g)
  • 4 pitabröd

Coleslaw

  • 3 dl finstrimlad vitkål
  • 1 finstrimlad morot
  • 3 msk crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1/2 tsk fransk senap
  • 1/2 tsk socker
  • salt
  • peppar

Topping

  • groddar
  • färska örter

Så här gör du

  1. Tillaga schnitzlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Coleslaw: blanda ihop crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.
  3. Värm pitabröden ett par minuter i ugn. Fyll dem med schnitzel och coleslaw. Toppa med groddar och färska örter. Servera och njut!