Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Picklad rödlök – recept

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 9 st har redan röstat

Läckert till det mesta – kött, fisk, skaldjur, fågel och vegetariskt.

Ingredienser

1 burk
  • 1 dl ättika
  • 1 ½ dl strösocker
  • 3 dl vatten
  • 2 rödlökar

Så här gör du

  1. Vispa ihop ättika, socker och vatten i en kastrull och koka upp.
  2. Skala och skiva löken så tunt som möjligt gärna på en mandolin.
  3. Lägg i löken i den heta lagen och dra av från värmen, låt svalna.
  4. Lägg i en burk och sätt på locket. Förvara i kylen.
4 kommentarer om "Picklad rödlök – recept"