Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pastej på varmrökt lax

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

6 portioner
  • 400 g varmrökt lax
  • 2 dl crème fraiche
  • Saft av en citron
  • 3 msk gravlaxsås
  • 1 burk forellrom, 80 g
  • Hackad körvel
  • Peppar

Tillbehör

  • 1 baguette

Så här gör du

  1. Rensa bort skinn och ben från den varmrökta laxen. Lägg den i en matberedare tillsammans med crème fraiche, citronsaft och gravlaxsås.
  2. Mixa ett par varv på högsta hastighet. Det ska vara grovhackat om det mixas för länge blir det en puré. Krydda och strö över hackad körvel.
  3. Skiva baguetten och rosta den.