Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pastasnäckor med kräftsås, dill & sojabönor

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 280 g pastasnäckor
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk vit vermouth
  • 2 msk skaldjursfond
  • 1/2 krm chiliflakes
  • salt & peppar
  • 170 g kräftstjärtar
  • 2 msk skuren dill
  • 250 g kokta sojabönor

Så här gör du

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten i en gryta, enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag. Lägg tillbaka i grytan.
  2. Vispa samman crème fraiche, vatten, tomatpuré, vetemjöl, vermouth och skaldjursfond i en kastrull. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med chili flakes, salt och peppar.
  3. Blanda såsen med pastan kräftstjärtar, dill och sojabönor.