Pastasallad med kyckling och grönsaker

Ann-Charlotte Fägerlind
Ingredienser
4 portioner
- 1 st grillad kyckling, färdigköpt
- 0,5 st salt
- 2 msk margarin
- 4 dl fusilli, vit fiberpasta
- 8 st körsbärstomater
- 70 g rucolasallad
- 140 g salladsost
- 100 g oliver
- 200 g färska champinjoner
Citrondressing:
- 1 msk citronsaft
- 3 msk tryffelolja, Plantin Delices vit
- 1 krm salt
- 1 krm vitpeppar
- 2-3 krm socker
Så här gör du
- Ta bort skinnet, bena ur och tärna kycklingen i små bitar.
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Låt rinna av i durkslag.
- Skaka ihop ingredienserna till dressingen. Smaka av och blanda dressingen med den ljumma pastan. Låt pastan svalna.
- Skölj rucolan och slunga den torr. Skär ner tomater, champinjoner och oliver. Blanda allt i en skål med pastan, rucolan och salladsosten.

Du kanske även gillar