Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pasta med skogschampinjon, tryffelolja och chorizo

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 44 st har redan röstat

Ingredienser

4 personer
  • 500 g chorizokorvar
  • 4 portioner pasta
  • 400 g shiitake eller skogschampinjoner
  • 3 vitlöksklyftor
  • 80 g babyspenat
  • 2 msk vit tryffelolja (Zeta)
  • 2 dl fint riven parmesanost
  • salt & peppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg chorizon i ett ugnsfast fat och ringla över lite olja. Ugnsbaka i 20 minuter tills de är gemomstekta.
  2. Koka pastan mjuk i lättsaltat vatten. Låt den rinna av.
  3. Rensa och tärna svampen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs svamp och pressad vitlök några minuter. Blanda den varma pastan med spenat, svamp, tryffelolja och riven ost. Krydda.
3 kommentarer om "Pasta med skogschampinjon, tryffelolja och chorizo"