Pasta med serranoskinka & persilja

Ingredienser
4 portioner
- 4 portioner spagetti
- 1 röd chili
- 3 vitlöksklyftor
- 1 persilja
- olivolja
- 12 serranoskinka
- riven parmesan
- 70 g rucola
- flingsalt
- svartpeppar
Så här gör du
- Koka spagettin al dente. Hacka chili, vitlök och persilja. Fräs kryddorna i en panna med olivolja på låg värme.
- Lägg i den kokta pastan och låt stekta ihop med kryddorna på låg värme.
- Lägg serranoskinkan på en plåt, ställ i ugnen på 100 grader i cirka 15 minuter. Skinkan ska inte bli knaprig utan bara tillagas lätt.
- Lägg upp pastan på en stor tallrik och lägg på serranoskinkan. Riv över parmesanost och strö över rucola. Smaka av med olivolja, flingsalt och svartpeppar.

Du kanske även gillar
Populära recept