Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pasta med serranoskinka & persilja

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 4 portioner spagetti
  • 1 röd chili
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 persilja
  • olivolja
  • 12 serranoskinka
  • riven parmesan
  • 70 g rucola
  • flingsalt
  • svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka spagettin al dente. Hacka chili, vitlök och persilja. Fräs kryddorna i en panna med olivolja på låg värme.
  2. Lägg i den kokta pastan och låt stekta ihop med kryddorna på låg värme.
  3. Lägg serranoskinkan på en plåt, ställ i ugnen på 100 grader i cirka 15 minuter. Skinkan ska inte bli knaprig utan bara tillagas lätt.
  4. Lägg upp pastan på en stor tallrik och lägg på serranoskinkan. Riv över parmesanost och strö över rucola. Smaka av med olivolja, flingsalt och svartpeppar.