Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Päron, brie- och prosciuttowraps

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 9 st har redan röstat

Ingredienser

4 personer
  • 2 fasta päron
  • 6 stora eller 12 mindre skivor prosciutto eller annan lufttorkad skinka
  • 125–150 g brie eller camembert

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Skölj, halvera och kärna ur päronen. Skär varje halva i tre klyftor.
  2. Dela prosciuttoskivorna på längden om de är stora. Lägg en päronklyfta på varje skiva och därefter en smal skiva ost. Rulla om prosciutton och lägg på bakpappersklädd plåt.
  3. Baka mitt i ugnen 10–15 minuter, tills skinkan är knaprig och päronet mjukt. Låt svalna något före servering.
Du kanske även gillar