Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Parmesanomelett med lax och spenat

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

En matigare verison av den traditionella omeletten!

Ingredienser

4 portioner
  • 8 ägg
  • 1 1/2 dl riven parmesanost
  • salt och peppar
  • smör eller kokosfett att steka i
  • 100 g färsk bladspenat
  • 150 g Philadelphiaost
  • 2-3 msk färskriven pepparrot
  • 200 g gravad lax
  • salladsblad
  • cocktailtomater

Så här gör du

  1. Vispa ihop äggen med parmesanost och lite salt och peppar.
  2. Stek 8 omeletter i smör eller kokosfett. Lägg upp dem på en tallrik.
  3. Mixa spenaten med Philadelphiaost. Smaka av med salt och peppar.
  4. Bred spenatröran på omeletterna och fördela laxen. Rulla ihop och servera med salladsblad och tomater.