Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Parmalindad 
krabba och sparris

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner

  • 200 g parmaskinka, cirka 2-3 skivor per person

  • 200 g crabsticks
  • 
4 msk majonnäs utan socker

  • 2 msk cream cheese eller crème fraiche

  • 8-10 färsk eller fryst sparris, lätt kokt

  • salt och peppar

  • olivolja
  • 
färsk basilika


Så här gör du

  1. Tina crabsticksen och skär dem i små bitar/skivor. Blanda med majonnäs, cream cheese och salt/peppar.

  2. Lägg en sparris på varje skiva parma och toppa med en klick krabbröra. Rulla ihop och lägg upp på fat. Dekorera med färsk basilika eller färsk spenat. Toppa med nymald svartpeppar, en liten nypa flingsalt och avsluta gärna med att ringla en god olivolja över alltsammans.