Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Pannbiff med keso och rödbetssallad

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Sätt lite extra smak på pannbiffen!

Ingredienser

2 portioner
  • 400 gram nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 1/2 msk fransk senap
  • 1/2 msk olivolja
  • 125 gram keso
  • 4 dl finstrimlad rödkål
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • salt och peppar efter behag
  • 2 vitlöksklyftor

Så här gör du

  1. Hacka lök och vitlök. Strimla rödkålen.
  2. Blanda köttfärs, ägg, senap, lök, vitlök, salt och peppar till en jämn smet och forma till biffar.
  3. Stek biffarna i olivolja i en stekpanna.
  4. Lägg den strimlade rödkålen i en skål och blanda i olivolja och balsamvinäger.
  5. Servera biffarna med keso och rödkålssallad.