Logga in här

Pannacotta med rårörda bär (mjölkfri)

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portion
  • 1,5 dl Creamy Cooking
  • 1.5 dl vatten
  • 1 msk gelatinpulver
  • 3 msk honung
  • 1 msk strösocker
  • 1 krm salt
  • 2 msk citronsaft
  • 1 st citron, rivet skal

  • 2 dl bär
  • strösocker

Så här gör du

  1. Häll 1,5 dl creamy cooking och 1,5 dl vatten i en gryta. Vispa ned gelatinpulver och rör om väl. Låt sjuda upp på svag värme.
  2. Tag åt sidan och rör ned övriga ingredienser. Låt det återigen sjuda upp. Häll i fyra glas och ställ in i kylskåpet så det stelnar.
  3. Rör bär och strösocker (smaka av hur mycket du vill ha – jag tog ca 1 msk strösocker till mina bär).
  4. Skeda bären över pannacottan.