Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Oxfilépasta i dijonsenapssås

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 2 st gula lökar, skivade
  • 3 st vitlöksklyftor, skivade
  • 400 g strimlad oxfilé
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk dijonsenap
  • salt och peppar
  • 3 st ekologiska äggulor
  • 1 knippe kruspersilja, finhackad

Så här gör du

  1. Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Ta i löken och vitlöken och låt den brynas lätt. Bryn sedan oxfilén lätt och krydda med salt och peppar.
  2. Ta i creme fraiche och vispgrädde och låt koka upp. Smaka av med dijonsenap, salt och svartpeppar. Vänd ner såsen i nykokt spaghetti och rör ner äggulor och kruspersilja.